Senterleder til Narvik Storsenter og AMFI Narvik

.

Vi søker en visjonær, dynamisk, inspirerende og markedsorientert senterleder til å lede og videreutvikle AMFI Narvik og Narvik Storsenter. Gjennom strategisk nytenking og utvikling av sentrenes ansatte og butikkansatte, vil du være med på å skape felles vinnerkultur som når nye høyder i et marked i stor endring. Som senterleder har du det overordnede ansvaret for kjøpesentrenes drift, markedsføring og utvikling, samt personalansvar for våre dyktige medarbeidere i senteradministrasjonen.

AMFI Narvik og Narvik Storsenter er sammen de viktigste og største kjøpesentrene i regionen. Sentrene eies og forvaltes av Olav Thon Gruppen, og har felles driftsteam og markedskoordinator. Begge sentrene har sentrale beliggenheter i Narvik sentrum, og ligger tett inntil E6, buss- og jernbanestasjon. Kjøpesentrene har en spennende butikkmiks med til sammen over 60 butikker og 10 serveringssteder. Det forventes en omsetning i 2020 på 750 mill.

Stillingen som senterleder rapporterer til eiendomssjef for kjøpesentrene, og vil være ansvarlig for en felles senteradministrasjon.

For mer informasjon og søknadsskjema, vennligst følg lenken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1103&ProjectId=147629&DepartmentId=19128&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

Om stillingen

Stillingstittel
Senterleder
Stillingstype
Heltid
Omfang
Heltid
Søknadsfrist
30.08.2020 23.59
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen